Atunci cand cumperi un apartament


    • Atunci cand cumperi un apartament vrei sa ai camere cat mai mari, iar daca poti economisi spatiu de undeva, de obicei acest lucru se intampla in zona bailor si a bucatariilor. Mai ales cand este vorba de baia de serviciu, adesea te confrunti cu o problema din cauza dificultatilor in ceea ce priveste amenajarea.

    • Acest tip de spatiu tinde adesea sa fie sufocant si prost ventilat, asa ca de multe ori nu reprezinta un spatiu in care sa-ti faca placere sa stai. Cu putina imaginatie insa, poti face din acest loc unul agreabil.
    • Potrivit Health and Lifestyle, foarte importanta este culoarea, care poate face spatiul sa para mai amplu. Alege un ton neutru, precum alb, roz sau galben pai, verde deschis sau argintiu. Poti opta pentru un perete mai inchis la culoare, acesta fiind de obicei cel pe care iti vei monta mobila de baie, cea din urma fiind in nuantele celorlalti pereti.
    • Tavanul este cel mai bine sa fie alb, iar pardoseala in culori cat mai deschise. 



  • Si alegerea tipului de pardoseala este foarte importanta: nu poti pune in baie un covor, oricat de frumos ar fi, caci se va umezi si se va strica. Alege gresie, dar ai grija sa fie una nu foarte alunecoasa, ci cu striatii, astfel incat sa nu aluneci pe ea. Acelasi lucru este valabil si daca optezi pentru marmura.

    • Incearca sa alegi un model cat mai simplu, caci, intr-un spatiu foarte mic, orice infloritura incarca foarte mult. In zona dusului poti pune cateva placi diferite, cu un model floral, pentru a da un plus de originalitate.









                          Niciun comentariu:

                          Share Button
                          Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...